työarjen taiturit -työpajat

SYVENTÄVÄ OPPIMINEN ARJEN ARVOISTA JA SUJUVUUDESTA

syvennä työelämätaitoja

kehitä tiimiäsi työpajoissamme

Haluatko tehdä tiimistäsi vahvemman ja tuloksellisemman? Tutustu ainutlaatuiseen työpajasarjaamme, joka tuo tiimisi yhteen oppimaan, jakamaan ja kehittymään yhdessä!

Ohjattu pysähtyminen arjen arvojen ja sujuvuuden äärelle: Työpajamme tarjoavat tilaisuuden pysähtyä ja tarkastella työyhteisönne arvoja sekä arjen sujuvuutta ohjatusti ja systemaattisesti. Tutustumme tehokkaisiin työtapoihin, jotka auttavat teitä saavuttamaan tavoitteet ja toimimaan yhä saumattomammin yhdessä.

Vuorovaikutteinen yhdessä oppiminen: Työpajamme eivät ole pelkästään istuntoja, vaan vuorovaikutteisia kohtaamisia, joissa jokainen osallistuja pääsee jakamaan ajatuksiaan ja oppimaan muiden kokemuksista. Yhdessä rakennamme ymmärrystä ja löydämme ratkaisuja työyhteisönne arjen haasteisiin.

Todennettu vaikuttavuus: Meille on tärkeää, että työpajamme todella tuovat lisäarvoa tiimillesi. Siksi teemme jokaisen työpajan jälkeen kartoituksen, jonka avulla voimme todentaa työpajan vaikutukset ja oppimisen. Näin voit luottavaisin mielin jatkaa matkaanne kohti vahvempaa ja menestyksekkäämpää tiimityöskentelyä.

 Arkiset asiat, kuten työarjen rutiinit ja ajanhallinta, muodostavat vankan perustan menestyksekkäälle työyhteisölle. Työpajoissa paneudumme arjen työelämätaitoihin, jotka tekevät jokaisesta työntekijästä todellisen työyhteisön supersankarin. Yhdessä tutkimme, miten rakennetaan yhteistä ymmärrystä arvoista ja pelisäännöistä, käsitellään sujuvan arjen elementtejä ja huomioidaan erilaisia toimintatapoja. Lisäksi tarjoamme käytännön työkaluja rutiinien rakentamiseen sekä tehokkaampaan ajankäyttöön. 

Työnohjauksellinen tutkiva ote varmistaa, että työpajat eivät ole vain passiivista kuuntelua, vaan aktiivista osallistumista ja oppimista. Työpajoissa syvennymme aiheisiin ja luomme yhdessä käytännön ratkaisuja työarjen haasteisiin.

Ota askel kohti sujuvampaa ja tuloksellisempaa työarkea kanssamme – varaa oma työpajasi ja anna tiimillesi lahja, joka kannattaa! Lue lisää:

Sujuvan arjen perusta

Luottamuksen lähteellä

Työtunteiden tulkki 

Kohtaamisen kultaiset säännöt

Anna meidän auttaa luomaan työyhteisö, jossa jokainen kokee olevansa merkityksellinen ja motivoitunut.

Astu mukaan ja löydä työyhteisösi supersankaripotentiaali!

Työpajojen toteutus työnohjauksellisella tutkivalla otteella:

   • Kesto: 3 x 2 tuntia
   • Osallistujamäärä minimi 6 henkilöä. 
   • Hinta alkaen: 700e/osallistuja (+ alv 24%).
   • Kysy tarjous räätälöidystä kokonaisuudesta.

Ennakkokeskustelu:

   • Kesto: 1 tunti
   • Tilaajan kanssa keskustelu tiimin nykytilanteesta ja tavoitteista

Työpajojen työskentely:

   • Keskitymme olennaiseen ja käsittelemme aihetta monipuolisesti
   • Tuotamme konkreettisia toimintamalleja ja käytännön ratkaisuja

Kiteytykset käytännön toimintamallista jatkossa:

   • Pohdimme työpajojen tulosten soveltamista käytännössä
   • Varmistamme, että tulokset ovat selkeitä ja käyttökelpoisia

Vaikutuksen todentaminen:

   • Teemme kyselyn osallistujille työpajojen hyödyistä ja kehityskohteista
   • Tavoitteemme on varmistaa työpajojen vaikutus tiimin toimintaan ja tuloksiin