työarjen taiturit: kohtaamisen kultaiset säännöt -työpaja

Vuorovaikutus ja kehittäminen: Rakenna vahvoja suhteita ja tehokasta tiimityötä

Pienetkin asiat voivat olla isoja

Vuorovaikutuksen merkitys arjessa

Yksilön vuorovaikutustaitojen rooli tiimin toiminnassa ja tehokkuudessa on korvaamaton. Työyhteisön ilmapiiri muodostuu vuorovaikutuksen perustalta, ja pienikin muutos voi vaikuttaa merkittävästi päivittäiseen työarkeen.

Työpajoissa sukellamme yhdessä tehokkaisiin tapoihin vahvistaa vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme innostavan ympäristön, jossa voimme yhdessä tutkia, miten luoda avoin ja kannustava ilmapiiri työarjen vuorovaikutustilanteisiin. Sitoudumme auttamaan tiimiänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat keinot ja ratkaisut.

Liity mukaan matkalle kohti entistä vahvempaa ja yhtenäisempää tiimityöskentelyä! Yhdessä luomme työyhteisöönne ilmapiirin, jossa jokainen voi kukoistaa ja saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskykynsä.

Työpajan tuloksena

 1. Ammatillinen vuorovaikutus vahvistuu.
 2. Opit ratkaisemaan konflikteja.
 3. Parannat vaikeiden tilanteiden käsittelyä arjessa.

Kenelle tämä työpaja sopii? Työntekijöille, esihenkilöille ja kaikille, jotka haluavat kehittää työtapojaan, vahvistaa kommunikaatiota ja vuorovaikutusta sekä ymmärtää ihmisten erilaisia työskentelytapoja.

KOHTAAMISEN KULTAISET SÄÄNNÖT -OSALLISTAVA TYÖPAJA

 • Työpajojen toteutus tilaajan tiloissa.
 • 3 x 2h -työpajat
 • Hinta alkaen: 700e/osallistuja (+ alv 24%).
 • Kysy tarjous räätälöidystä kokonaisuudesta.
 • Sisältää ennakkokeskustelun (1h) tiimin nykytilanteesta tilaajan kanssa.
 • Sisältää työpajojen työskentelyn pohjalta kiteytykset käytännön toimintamallista jatkossa.
 • Sisältää vaikutuksen todentamisen kyselyn avulla.

#1 – TYÖARJEN VUOROVAIKUTUS

Tässä työpajassa käsittelemme arjen esimerkkien kautta erilaisia vuorovaikutustilanteita ja teemme käytännön harjoituksia, jotka auttavat meitä ilmaisemaan itseämme selkeästi ja kuuntelemaan toisia avoimesti. Keskitymme seuraaviin kysymyksiin:

  1. Kommunikaatiotaitojen kehittäminen: Miten voimme kehittää taitojamme ilmaista itseämme selkeästi ja tehokkaasti?
  2. Arjen vuorovaikutuksen parantaminen: Miten voimme parantaa työympäristössä tapahtuvaa vuorovaikutusta ja luoda avoimen ilmapiirin?

#2 – PUHEEKSI OTTAMINEN

Tässä työpajassa keskitymme puheeksi ottamisen merkitykseen ja käytäntöihin vaikeiden aiheiden käsittelyssä. Käymme läpi seuraavia teemoja:

  1. Vaikeiden aiheiden puheeksi ottaminen: Kuinka voimme rohkeasti tuoda esiin vaikeita asioita tai tilanteita työyhteisössä?
  2. Turvallisen työilmapiirin varmistaminen: Miten voimme luoda ja ylläpitää turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen uskaltaa ilmaista mielipiteensä?
  3. Yhteisen ymmärryksen luominen: Miten voimme edistää yhteistä ymmärrystä vaikeista työasioista ja ratkoa niitä yhdessä?

  #3 - ERI MIELTÄ OLEMINEN

  Tässä työpajassa käymme läpi erilaisia ratkaisumenetelmiä ja harjoittelemme niiden soveltamista käytännössä erimielisyyksien käsittelyssä. Pohdimme seuraavia aiheita:

   1. Rakentava erimielisyys: Miten voimme olla eri mieltä rakentavasti ja tuottavasti?
   2. Konfliktien ja vaikeiden tilanteiden käsittely: Kuinka voimme käsitellä arjen konflikteja ja vaikeita tilanteita rakentavasti?
   3. Yhteisen lopputuloksen saavuttaminen: Miten voimme edistää eri näkemysten yhdistämistä ja päästä yhteiseen ratkaisuun?